4 квітня 2024 20:01

Дядько Рубіалеса: "Луїс схиблений на грошах, розкоші, сексі. Він патологічний брехун, сексист, часом расист. Йому потрібна психологічна допомога"

Дядько Луїса Рубіалеса назвав свого племінника патологічним брехуном.


Нагадаємо, 20 березня у штаб-квартирі Королівської іспанської футбольної федерації (RFEF) пройшли обшуки у зв'язку з ознаками корупції та відмивання грошей, виявленими в угоді з Саудівською Аравією про проведення в країні Суперкубку Іспанії. Вивчаються різні контракти, підписані в період з 2018 по 2023 рік, у тому числі угода з Саудівською Аравією. Також обшуки пройшли більш ніж у 10 будинках, у тому числі у будинку Рубіалеса у Гранаді, було затримано 7 осіб.


Учора колишнього главу RFEF затримали в аеропорту Мадрида після повернення з Домінікани, де він перебував більше місяця з питань бізнесу – повідомлялося, що Луїс Рубіалес бере участь у будівництві елітного житла разом із компанією, яка могла отримати вигоду від реконструкції полів під час його президентства в RFEF. Рубіалес відпустили після допиту.


Хуан Рубіалес, який раніше обіймав посаду голови адміністрації Луїса Рубіалеса, розкритикував свого племінника.

«У нього величезні амбіції. Це людина, що їсть жадобою грошей, розкоші. Він звільнив мене, як за часів Франка, коли до міністрів посилали автомобілістів із записками про їхнє звільнення. Він надіслав мені листа електронною поштою о 10:30 вечора.


Я попереджав його, що є речі, які мені не подобаються. Він сказав мені, що це дуже важко – бачити, як мільйони проходять через твої руки, а у тебе нічого не затримується. Саме тоді я почав помічати в Рубіалесі якості, яких не бачив раніше – він став дуже амбітною людиною, схибленою на грошах, розкоші , Секс... Наші шляхи почали розходитися, і він зрозумів, що я не збираюся бути його спільником», – сказав Хуан Рубіалес.

Дядько екс-глави RFEF також висловився про вечірку за участю кількох молодих дівчат, організовану Рубіалесом.


«Вона була сплачена із коштів Федерації. Я ніколи не казав, що вони повії, але це були дівчата 18-19 років. Я сказав йому, що він губить голову і що вони годяться йому в дочки. Я вирішив, що це соромно і не виходив зі своєї кімнати всю ніч.


Він обирає владу, щоб отримати гроші, секс... Я думаю, йому потрібна психологічна допомога і, звісно, план соціального перевиховання. Він авторитарний, сексист і часом расист. Мій племінник – патологічний брехун», – заявив Хуан Рубіалес.