2 квітня 2024 22:50

ПСЖ цікавиться двома захисниками "Барселони"

Французький «Парі Сен-Жермен» виявляє інтерес до двох захисників «Барселони» — Жюля Кунде та Ектора Форта, повідомляє Barca Times у соцмережі Х (раніше Twitter) з посиланням на Catalunya Ràdio.


За інформацією джерела, кілька тижнів тому у Барселоні відбулася зустріч представників клубів, де обговорювалися можливі трансфери. Повідомляється, що за підсумками зустрічі синьо-гранатові відмовляються продавати Форта, але готові обговорити перехід Кунде.

25-річний Кунде перейшов до «Барселони» із «Севільї» влітку 2022 року за €50 млн. У нинішньому сезоні захисник взяв участь у 32 матчах синьо-гранатових у всіх турнірах, у яких відзначився двома голами та однією результативною передачею. Діюча трудова угода гравця з іспанським клубом розрахована до літа 2027 року. Згідно з інформацією інтернет-порталу Transfermarkt, ринкова вартість футболіста становить €60 млн.

17-річний Форт є вихованцем каталонського клубу. За основний склад "Барселони" Ектор провів сім матчів, у яких відзначився двома результативними передачами. Інтернет-портал Transfermarkt оцінює вартість захисника у €7,5 млн.