1 квітня 2024 23:35
1

"Я не знаю, який був план, бо я був за зачиненими дверима". Хацкевич втратив контроль над "Заглембє" - гравці самі обирали тактику на гру

У понеділок, 1 квітня, у матчі 25-го туру польського Дивізіону 1 Заглембе із Сосновця Олександра Хацкевича приймало Катовіце. Поєдинок закінчився розгромною перемогою гостей із рахунком 4:0.


Ситуація в Заглембі Сосновець уже не смішна, а трагічна. Олександр Хацкевич, новий тренер команди, зізнався, що не має жодного права голосу у тому, як функціонує команда.

Сьогодні команда екс-тренера київського Динамо розіграла ГКС Катовіце з рахунком 0:4. Хацкевич виступив одразу після матчу. Нинішній тренер Заглембе, мабуть, здивував усіх. Тренер, який працює з 16 січня, заявив, що влада у команді перейшла до гравців.

«Те, що я не сказав би сьогодні, виглядатиме як виправдання. Після зустрічі з Лехією я сказав команді, що не лише я несу відповідальність за результат. Сьогодні склад був заздалегідь обговорений перед грою і футболісти самі визначили свою стратегію на гру».

Також Хацкевич додав, що футболісти самі обрали план цього поєдинку.

«Чесно кажучи, я не знаю, який був план, бо я був за зачиненими дверима. Вже усі футболісти зіграли у цих матчах. Деякі футболісти можуть, але не хочуть, а є ті, хто хоче та не може», – сказав Хацкевич після матчу.

Заглембе знаходиться на останньому, 18-му місці – 13 балів.
У наступному турі команда із Сосновця на виїзді зіграє з ФК Термаліка. Поєдинок заплановано на 6 квітня. Початок гри о 16:00 за київським часом.
Бл,,,, як це смішно! І продовжує ж вдавати, ніби він "тренер"! І буде ж ще деякий час циркулювати по заглембах/колосах/кіпрах якихось, бо пощастило і в резюме є строка "Динамо Київ, еврокубки" ...