31 березня 2024 22:52

Пеп про 0:0: "Дуже напружений матч, "Сіті" трохи не вистачило у фінальній третині поля. "Арсенал" хороший в обороні та пресингу, вільного простору було дуже мало – було непросто створювати моменти"

Пеп Гвардіола прокоментував нічию з "Арсеналом" (0:0).


«Ми взяли одне очко. Ми намагалися. Ми не створили багато моментів, як і Арсенал. Вони оборонялися дуже компактно, ми не могли відібрати м'яч за допомогою високого пресингу, тому що вони були на місці під час першого та другого контакту. Вони сильні фізично та грають на високому рівні.

Вони мали кілька моментів, коли ми втрачали м'яч. Але гра була дуже напруженою, ми були такими, як завжди – трохи не вистачило у фінальній третині поля, але було непросто.

Остання гра [проти «Арсеналу»] на «Емірейтс» була схожою. Ми намагалися трохи більше творити, але це непросто. Вони мають хороші гравці в обороні, вони добре пресингують – фантастика.

Коли ми розбивали їх у контактах з вінгерами чи з Холандом, а потім проривалися, там уже були Жоржіньо та Райс. Вільного простору було дуже мало. Ось чому вони були найкращими у лізі. Зараз [лідирує] «Ліверпуль», але минулого і цього сезону вони грають дуже добре», – сказав головний тренер «Манчестер Сіті» в інтерв'ю Sky Sports.