31 березня 2024 22:08

Андрій ЯРМОЛЕНКО: "Радий повернутися на поле. Майже 6 місяців важкої роботи..."

Півзахисник «Динамо» Андрій Ярмоленко прокоментував своє повернення на поле і перемогу над «Ворсклою» (5:1).


«Звичайно, я радий повернутися. Майже 6 місяців важкої роботи... Дуже емоційно для мене повернутися після травми. Перш за все, хочу подякувати всьому нашому медичному складу – лікарям, масажистам. Всім, хто протягом цього часу зі мною працював, десь через мене залишалися на базі, не їздили додому. Тому я їм дуже вдячний. Хочу подякувати всім партнерам по команді, тому що вони десь берегли мене протягом цього місяця на тренуваннях, жорстко зі мною не грали. Тому їм теж дякую.


Мій гол? Там Бражко віддав чудову передачу. Потрібно було забивати, що я і зробив. Гріх після такої передачі не забивати. Цей гол – заслуга Бражка.


Конкуренція з Кабаєвим? Звичайно, в усіх командах є конкуренція. Це добре, ми допомагаємо один одному рости. Але класно, коли є конкуренція і нормальні, дружні відносини. У нас зараз в команді хороша атмосфера, у нас чудовий колектив. Звичайно, ми один над одним жартуємо.


Є конкуренція, є головний тренер, який вирішує кому грати – це нормально. Сьогодні грає він, завтра я, післязавтра знову він. Це нормально у футболі. Потрібно завжди залишатися людиною, і залишатися цією людиною на позитиві, я вважаю.


Коли зможу грати у старті? Мені важко сказати. Мені здається, що я готовий, але потрібно жити не емоціями. Я думаю, тренерському штабу видніше, в якому стані я знаходжуся. Тому треба поступово підходити до цього. Не можна відразу після такої паузи майже в 6 місяців одразу вийти і зіграти 90 хвилин. Побачимо, як воно буде. Бажання є, але все вирішує головний тренер», – сказав Ярмоленко.