31 березня 2024 12:52

Почеттіно готовий змінити стосунки з гравцями "Челсі"

Головний тренер лондонського «Челсі» Маурісіо Почеттіно зізнався, що розчарований діями підопічних у матчі АПЛ із «Бернлі» (2:2), коли вони двічі втрачали переможний результат.


«Ось тому я так засмучений і розчарований. Це більше тут [показав на серце] і тут [показав на голову], ніж у ногах. Тут ідеться про те, щоб мати командну силу. Ми занадто повільно розвиваємося в цьому плані. У цій грі це було ключовим аспектом. Команда грала добре, енергійно. Володіючи м'ячем, ми йшли вперед. Але коли м'яча в нас не було, ми вже не діяли з тією ж енергією. Вибачте, але сьогодні я не задоволений грою без м'яча.


Складно прийняти те, що ми не перемогли. Ми зобов'язані були виграти, щоб бути в хорошій позиції для руху вперед.


Потрібно зрозуміти, що боротьба відрізняється від гри у футбол. Можна бути тут і грати, але потрібно підвищувати рівень. Я не звинувачую гравців. Може, потрібно бути жорсткішими з гравцями. Потрібно бути більш безжальними, налагодити більш ефективну комунікацію, бути більш конкурентоспроможними.


Нам чогось не вистачає. Ось тому ми в такому становищі. Потрібно покращувати наше вміння повертати собі м'яч, коли ми ним не володіємо», – заявив Почеттіно.

«Челсі» посідає 11-те місце в таблиці АПЛ.