26 березня 2024 10:05

Сім'я Ді Марії отримала погрози після його слів про проблеми з наркотиками в Росаріо: "Скажіть Анхелю не повертатися. Інакше ми вб'ємо когось із вашої родини"

Родина Анхеля Ді Марії отримала смертельні погрози в Аргентині.


Кілька днів тому, вже перебуваючи в розташуванні збірної, Ді Марія висловився про незаконний обіг наркотиків та інші події, які трапляються в його рідному місті: «Там живуть мої батьки та сестри, тому те, що відбувається, дуже на мене впливає. Це дуже шокує. Але бажання та надії завжди є».

Приблизно о 2.30 за місцевим часом до будинку, де зазвичай зупиняється Анхель, приїжджаючи до Аргентини, під'їхала машина. Люди, які сиділи в ній, залишили послання: «Скажіть своєму синові Анхелю не повертатися до Росаріо. Якщо він не послухається, ми вб'ємо когось із вашої родини. Вас не врятує навіть Максиміліано Пульяро (губернатор провінції Санта-Фе, де розташований Росаріо). Ми розкидаємо не маленькі папірці, а мертвих людей».

Коли машина від'їжджала від будинку на високій швидкості, пролунали чотири постріли.

Подібні погрози нерідко розповсюджують у Росаріо – особливо після того, як Пульяро розпочав боротьбу з так званим «наркотероризмом».

Головний тренер збірної Аргентини Ліонель Скалоні заявив, що обговорив те, що сталося з Ді Марією. За словами Скалоні, вінгер вийде у старті збірної Аргентини на матч із Коста-Рікою, незважаючи на подію.

Нагадаємо, що за 2023-й загрозам у Росаріо двічі зазнавала родина Ліонеля Мессі. У березні було розстріляно магазин батька дружини футболіста, а в листопаді було пограбовано будинок її двоюрідного брата.

Зазначимо, що погрози надійшли на тлі інформації про можливе повернення вінгера Бенфіки в Росаріо Сентраль. Термін контракту Ді Марії із «Бенфікою» розрахований до 30 червня.

Ді Марія розпочинав кар'єру у «Росаріо Сентраль». Він перебував у системі клубу з 2001 по 2007 рік, а потім перейшов до «Бенфіки».