19 березня 2024 15:03

Клуб Сидорчука звільнив головного тренера: наставник пропрацював у "Вестерло" лише три місяці

Керівництво бельгійського Вестерло, у складі якого виступає півзахисник національної збірної України Сергій Сидорчук, звільнило Ріка Де Міля з посади головного тренера.


Рік де Міль офіційно звільнено з посади головного тренера Вестерло, у складі якого виступає український хавбек Сергій Сидорчук. Про це прес-служба бельгійського клубу повідомила у вівторок, 19 березня.

«Клуб розриває контракт із головним тренером Ріком Де Мілем. Незважаючи на тривалу співпрацю, ми вважали за необхідне ухвалити це рішення. Клуб шкодує, що довелося вжити таких заходів, але не може погодитися з тим, що його цінності та стандарти ставляться під сумнів.

Ми дякуємо Ріку за його досягнення і відданість і бажаємо йому успіхів у майбутньому», – говорить заява прес-служби бельгійського клубу.

42-річний Де Міль очолював Вестерло з грудня 2023 року та провів 13 матчів, у яких його команда здобула чотири перемоги, стільки ж разів зіграла внічию та п'ять разів програла.


Раніше Рік очолював бельгійський Брюгге, у якому перетинався з українським форвардом Романом Яремчуком.


Вестерло зіграв 30 поєдинків, набрав 30 очок і посідає 11 місце у турнірній таблиці чемпіонату Бельгії.


Безвиграшна серія команди складає чотири матчі – одна нічия та три поразки.


32-річний Сидорчук перейшов у Вестерло з київського Динамо у вересні та провів у складі бельгійського клубу 23 матчі, в яких забив один гол та оформив один асист.


Фото: ФК "Вестерло"