19 березня 2024 10:26
1

В Іспанії оцінили шанси Довбика стати найкращим бомбардиром Ла Ліги

26-річний нападник «Жирони» Артем Довбик не може забити вісім матчів підряд у Ла Лізі, в останнє українець забивав тричі «Севільї» ще 21 січня.


Іспанське видання Estadio Deportivo оцінило шанси Артема Довбика виграти нагороду Пічічі, яка вручається найкращому бомбардиру Ла Ліги за підсумками сезону.

На цей час в Артема 14 голів, більше тільки в Джуда Беллінгема з «Реала» (16 голів), Борхи Майораля з «Хетафе» (15 голів) та Анте Будіміра з «Осасуни» (15 голів).

«Боротьба за трофей Пічічі, як і раніше, залишається незмінною, адже Джуд Беллінгем пропустив багато ігор через травму та дискваліфікацію, Мората ще більше, а Майораль пропустить решту частину сезону через розрив меніску.

Однак гольова посуха нападника «Жирони» викликає занепокоєння, адже логічного пояснення тому, що з ним відбувається, немає», – розповідає Estadio Deportivo.
Пояснення просте: спочатку був кураж, ейфорія від переходу в одну з кращих ліг світу. Та, до того, ще й "попьорло". А тепер Довбик став тим Довбиком, яким, переважно, він і був раніше. Пам'ятаєте, у Данії його взагалі "забракували"?