18 березня 2024 09:56
1

Трампа запитали, чи продовжить він допомагати Україні, але він ухилився від відповіді

Фото - ua.depositphotos.com


Колишній президент США Дональд Трамп в інтерв'ю Fox News ухильно відповів на запитання чи продовжить він допомагати Україні зброєю, чи дозволить Путіну окупувати частину або всю Україну, якщо його знову оберуть президентом.


Джерело: Fox News


Деталі: Трамп сказав, що сподівається, що цього не дійде. До того часу, поки він візьме на себе повноваження президента, пройде багато часу, більше дев’яти місяців. За його словами, для війни і політики це "вічність".


Трамп наголосив, що Росія має потужну армію, хоч українці і є дуже хоробрими, він вважає, що потрібно було домовлятися і шукати компромісу.


Він також зазначив, що питання війни в Україні є для нього дуже болючим, бо якби він був президентом, Путін ніколи б не наважився на вторгнення.


Пряма мова: "Я дуже добре знав Путіна, у нас були добрі стосунки. Він би ніколи не зважився на широкомасштабне вторгнення, якби я був президентом.


Якби у нас був справжній лідер, він (Путін - УП) би ніколи цього не зробив. Пам'ятаєте, він не робив цього упродовж років, і не було ніякої реальної загрози, що він це зробить.


Я говорив з Путіним, я казав: "Ти не можеш цього зробити". Якби я був президентом, всі ці люди жили б, всі ці гарні міста, старовинні тисячолітні куполи, золоті куполи, культуру неможливо замінити. Це жахлива ситуація".

До нашого довбограя, сподіваюсь, вже дійшло, що з хуйлом домовлятися неможливо. До цього ще ні.