17 березня 2024 23:45

Судаков - про слова Циганика, що Георгію слід зняти футболку "Ювентуса": "Приїжджаю в збірну, Ребров каже: "Треба було Гуцуляка викликати, а не тебе"

Півзахисник «Шахтаря» Георгій Судаков прокоментував свою відповідь на слова журналіста Ігоря Циганика, який сказав, що хавбеку слід зняти футболку «Ювентуса».


Нагадаємо, Судаков спочатку запостив сторіс зі скріншотом таймкода з відео «Циганик Live», який називається «Судакову слід зняти футболку «Ювентуса», написавши «4:19».


У другій сторіс Георгій опублікував свою світлину у формі гірників та написав: «4:20. Як бачите, я в футболці «Шахтаря».

- Взагалі, я дуже гарно відповів. Так, трохи був підстьоб, але це було нормально, і мені дуже багато відповіло людей, багато сміялося. За мене дуже багато людей було. Ти ж пам’ятаєш історію, що він сказав, що я граю в футболці «Ювентуса», мені її треба зняти.

- Вона тисне на тебе.

- Щось таке він сказав там, що треба мені задуматись. А я ніколи не дивився його програми. І потім мені раз десь сказали: «Ти чув, що про тебе Циганик?». Я приїжджаю в збірну, мені Станіславович (Сергій Ребров – прим.) каже: «Ти чув, що Циганик?». Я кажу: «Нічого собі. Я не чув». Він каже: «Треба було Гуцуляка викликати, а не тебе».

В мене перше питання: «Ми ж на різних позиціях граємо». Він каже: «Ну ось такий експерт, він розбирається краще». На цьому фоні постійно були якісь ситуації, десь він про мене казав, я не звертав уваги. А тут я пам’ятаю, за день до гри Артур Рудько каже: «Бачив, що там Циганик?». І мені вже стало цікаво. Я зайшов, подивився, і там прямо в нього окремо «Судакову треба зняти футболку «Ювентуса».

Я подивився це все, роблю скрін, я про це думав. Ми перемагаємо «Антверпен». Як завжди, Ігорю не сподобалася наша гра, пенальті нам поставили чи ще щось. Ми перемагаємо, я зробив те фото, і все. І він потім каже: «Мені приємно, що Судаков дивиться мої випуски», - сказав Судаков.