17 березня 2024 16:51

Мудрик допоміг "Челсі" вийти до півфіналу Кубка Англії: лондонці вирвали перемогу над "Лестером"

Фото - ua.depositphotos.com


Сьогодні, 17 березня, на «Стемфорд Брідж» пройшов матч 1/4 фіналу Кубка Англії, в якому Челсі, за який виступає Михайло Мудрик, зустрічався з Лестером. Гра завершилася перемогою команди українця з рахунком 4:2. Михайло Мудрик вийшов у стартовому складі Челсі на цю гру.


Челсі вже на початку битви з Лестером показав, що серйозно налаштований на перемогу. На 13-й хвилині Джексон зайшов до штрафного майданчика суперника та прострілив на дальню стійку на Кукурельї, який вивів господарів вперед.

Майже одразу шанс забити мав Мудрик, але його удар заблокував власний одноклубник Стерлінг.

Напевно, сьогодні не день Рахіма, адже вінгер на 26-й хвилини гри ще й не реалізував пенальті.

Проте на 45+1 хвилині англієць виправив ситуацію та відзначився асистом на Палмера. Відзначимо, що предгольова передача на рахунку Мудрика.


Коли здавалося, що доля протистояння вирішена, Лестер прокинувся та за дев’ять хвилин зрівняв рахунок. Спочатку Дісасі відзначився епічним автоголом, перекинувши ударом з флангу власного голкіпера. А на 62-й хвилині Мавідіді наніс неперевершений удар під стійку – Санчес синіх не виручив.


Але пройшло трохи більше десяти хвилин і «лиси» залишилися у меншості – червону карту отримав Дойл.

На 78-й хвилині поєдинку замість Мудрика на поле вийшов Чуквуемека і сам він вивів синіх вперед, а останній гол у цій зустрічі забив Мадуеке.

Кубок Англії, 1/4 фіналу

Челсі – Лестер – 4:2

Голи: Кукурелья, 13, Палмер, 45+1, Чуквуемека, 90+2, Мадеуке, 90+8 – Дісасі, 51 (аг),Мавідіді, 62

Нереалізований пенальті: Стерлінг, 26

Вилучення: Дойл, 73 (Л)