12 березня 2024 14:08

В'ячеслав ФРІДМАН: "Як Срна буде на нас дивитися, якщо ми зіграємо з "Динамо" у Києві, а потім не приїдемо до Львова, де нам ще й пообіцяють автобус відремонтувати?"

Комерційний директор «Дніпра-1» В'ячеслав Фрідман сказав, що він не вважає за необхідне перенести домашні матчі команди до УПЛ до інших міст через часті повітряні тривоги.

«Для команд нижчого класу, якими я, без образ, вважаю «Мінай» та «Рух», тривоги під час матчів пішли на користь, а нам ні. Однак далі у нас – «Зоря», «Динамо», «Кривбас» і «Шахтар», що набрала хід. Це команди, які на рівні з «Дніпром-1», або перевершують нас з огляду на наші труднощі зі складом. Будуть рівні умови. Головне не пропускати швидкий гол і не ставити себе у залежність відігратися.


Щодо питання перенесення матчів до інших міст, я розмовляв і з Максимовим, і з Русолом. Ми не бачимо такої потреби. Сьогодні у Ковалівці вже було 2 тривоги. Хто знає, можливо, і під час матчу буде. Важко передбачити.


Якщо ми, наприклад, зіграємо з «Динамо» у Києві, і «Динамо», наприклад, нам пообіцяє сплатити готель, то як тоді «Кривбас» на нас дивитиметься? Я дуже поважаю Караманиця. Він образиться. «Як Срна буде на нас дивитися, якщо ми зіграємо з «Динамо» у Києві, а потім не приїдемо до Львова, де нам ще й пообіцяють наш автобус відремонтувати?


Потрібно, щоб усі команди були в рівних умовах. Ми мріємо, що тривог не буде, що втретє такого не станеться. Не хочеться, щоб вони були, бо це заважає «Дніпру-1». Однак це заважатиме і суперникам. Головне, добре розпочати матч», – сказав Фрідман.