11 березня 2024 21:49

Оточення Родріго вважає, що його результативності позначається гра на нерідній позиції. Але він адаптувався до правого флангу заради "Реалу"

Оточення Родріго назвало причину спаду в результативності вінгера "Реала".


23-річний бразилець забив лише 1 гол у 12 останніх матчах у всіх турнірах. При цьому він залишається одним із найрезультативніших гравців «Мадрида» цього сезону – з 13 голами та 8 передачами він поступається лише Вінісіусу Жуніору (16 голів та 8 передач) та Джуду Беллінгему (20 голів та 9 передач).

По ходу сезону Родріго періодично критикує недостатню результативність, а вболівальники висловлюють сумніви щодо того, що футболіст гратиме у стартовому складі у разі приходу Кіліана Мбаппе.

Як повідомляє The Athletic, оточення Родріго зазначає, що він грає не на своїй звичній позиції на лівому фланзі, і вінгеру довелося адаптуватися на правому фланзі на благо команди, що негативно позначилося на його результативності.

Люди в оточенні футболіста також стверджують, що, хоч би про що говорили цифри, Родріго завжди проявляє себе у важливих матчах, особливо в Лізі чемпіонів. Його близькі кажуть, що мета гравця – стати легендою "Реала".

У клубі Родріго підтримують, а головний тренер "Реала" Карло Анчелотті постійно ставить до складу бразильця, а не Браїма Діаса.