10 березня 2024 21:07

"Ювентус" та "Аталанта" зіграли внічию у результативному матчі

Ювентус та Аталанта не виявили переможця у центральному матчі 28-го туру італійської Серії А – 2:2.


По ходу поєдинку ювентині володіли перевагою та атакували гостріше, що не завадило команді Алегрі програти перший тайм. Аталанта хитро розіграла штрафний, і незакритий Тен Копмайнерс у дотик вбив м'яч у сітку.


Ювентус спорудив камбек завдяки дуплету у середині другого тайму. Спершу під час класної атаки на удар було виведено Андреа Камб'язо, а потім Аркадіуш Мілік від душі приклався після знижки Вестона Маккенні. До речі, американець асистував і у першому голі.


Так само швидко команда Джанп'єро Гасперіні відігралася — Копмайнерс вийшов на ворота після несподівано тонкого пасу Джимсіті і оформив дубль.


Ювентус останній шанс вирвати перемогу упустив у компенсований час, коли Мойзе Кін та Федеріко Гатті завадили один одному нормально пробити з лінії воротарського майданчика.


Команда Массіміліано Алегрі так і не зуміла повернутися на друге місце, поступившись цією позицією Мілану за підсумками туру. Аталанта залишилася шостою із чотириочковим відставанням від топ-4.

У наступному турі Ювентус прийме Дженоа, а Аталанта - Фіорентіну.


Ювентус — Аталанта 2:2


Голи: Камб’язо, 66, Мілік, 70 — Копмейнерс, 35, 75


Ювентус: Щесни — Гатті, Бремер, Даніло — Камб’язо (Веа, 83), Маккенні (Їлдиз, 88), Локателлі, Міретті (Ніколуссі-Кавілья, 76), Ілінг (Алекс Сандро, 82) — Мілік (Кін, 76), К’єза.

Аталанта: Карнесеккі — Скальвіні (Толой, 67), Хін, Джимсіті — Дзаппакоста (Хатебур, 67), Пашалич, Едерсон, Руджері (Баккер, 88) — Копмейнерс, Де Кетеларе (міранчук, 88) — Скамакка (Лукман, 57).


Попередження: Хатебур