10 березня 2024 13:16

Калитвинцев і його наступник в "Поліссі": журналіст назвав трьох тренерів, яких може запросити Буткевич

У Полісся є три варіанти, які можуть замінити Юрія Калитвинцева на посаді головного тренера. Відомий журналіст Михайло Співаковський розкрив імена спеціалістів.

Після серії невдалих результатів фанати Полісся вимагають звільнення головного тренера команди Юрія Калитвинцева.

Журналіст Михайло Співаковський розповів, які варіанти наразі є у житомирського клубу для заміни спеціаліста.

«Перший варіант, який прям напрошується, це залишити його помічника Володимира Книша, людина яка відповідає за тактику, але хто сказав що щось зміниться? Другий варіант – піти у фарм-клуб, тобто Звягель, там працює Сергій Шищенко.

Я чув, що це розглядається, але ж ми всі розуміємо, що це все така історія дуже не довготривала. І зараз багато говорять, що якщо Калитвинцев не покращить результати прям суттєво, то влітку напрошується його заміна на Юрія Максимова».

Інсайдер більш детально висловився стосовно кандидатури Максимова, який наразі очолює Дніпро-1.

«Він був спортивним директором в Поліссі, вже мав попередню розмову з Буткевичем і у нього немає довготривалого контракту з Дніпром-1. Я думаю, що Калитвинцев або хтось, хто буде виконувати його обов'язки, пропрацюють до літа.

А потім буде якесь радикальне рішення. І можливо в кінці сезону звільняться й інші тренери, які вміють будувати той самий футбол, до якого прагне Буткевич, враховуючи літнє трансферне вікно, де я думаю, буде вкладено ще більше коштів», – сказав Співаковський в ефірі YouTube-каналу «ТаТоТаке».


Фото - ФК «Полісся»