10 березня 2024 09:50
3

Журналіст: "Не хочеться бачити від "Динамо" проти передостанньої команди чемпіонату аж такий відвертий захист результату"

Журналіст Володимир Звєров поділився враженнями від матчу «Верес» – «Динамо» (1:1).


«Під час матчу з «Вересом» Шапаренко вступив у суперечку з трибунами. Це те, про що Олександр Караваєв після минулого туру говорив, що зовсім інша атмосфера. Дехто навіть говорив, що коли вболівальники проти тебе вболівають, то це все одно інакше. От Шапаренко завівся, щось показував уболівальникам (стільки, скільки може показувати футболіст, йому можна значно менше в силу різноманітних процедурних моментах, ніж те, що роблять вболівальники на трибунах).


Але вболівальники стали каталізатором успіху «Вереса» у поєдинку проти «Динамо». Про матч цей можна говорити з двох позицій. З позиції того, що «Динамо» не втримало переможний результат. Саме не втримало, тому що випускати 6 захисників наприкінці матчу, – такого він «Динамо» не чекаєш. Всі сили були кинуті на оборону. А друга позиція це та, що дійсно вболівальники гнали «Верес» уперед. З перших хвилин рівненська команда запропонувала фантастичний рівень боротьби і кусючості в центрі поля.


З відсутністю, до речі, гравця збірної України Володимила Бражка багато боротьби «Динамо» програвало. Це одна з причин, як на мене, того, що «Динамо» не змогло зрештою виграти у «Вереса». Потім Андрієвский ще чудовим ударом у каркас влучив. «Динамо» мало шанси виграти і закрити цей матч. Десь за першим таймом відчувалося, що ті моменти, які створюють кияни, можуть дати їм 2:0 чи 3:0 і на цьому матч би закінчився. Але дотягнули до останнього, а там Беніто, який вийшов на заміну, врізався у Мрвальєвича, коли той взагалі вибивав м’яч у бік своїх воріт і привіз пенальті на власні ворота.


Дуже-дуже заведені були… Я якраз в цей час знаходився ближче до трибун і недалеко від тренерських лав. Лавка «Вереса» просто кипіла. Це один з найемоційніших матчів сезону. І це той матч, після якого рівненська команда може полетіти вверх у турнірній таблиці. Те,що вони відчули і побачили, що вони сказали після гри, – це дуже велика психологічна перемога.


Що стосується «Динамо». Воно з позиції фаворита, який виграв 6 матчів під керівництвом Шовковського, повинно було вигравати і цей сьомий матч. Попри всі емоції, майстерність футболістів киян повинна була принести їм успіх ще в першому таймі. Коли випускали Дячука разом з Беніто, було зрозуміло, що опцією «Вереса» будуть закидання до штрафного майданчика, і футболіст типу Дячука повинен був допомагати знімати другий-третій поверх.


Але коли на 91-й ще й Сирота вийшов замість Шапаренка – це зовсім не те, що хочеться бачити від «Динамо» мені особисто. Не хочеться бачити від «Динамо» проти «Вереса», передостанньої команди чемпіонату, аж такий відвертий захист результату. Загалом, заслужений результат. «Верес» награв на цей результат, а «Динамо» – втратило своє», – сказав Звєров.

і 40млн. може бути
Деградация журналистов из года в год все больше и больше.
А если бы не пенальти сказали о Сашо гибкий и играет на результат тоже. А потом вы обижаетесь что вас не смотрят и не подписываются на каналы.
С любой командой мира может такое случиться. Я уважаю работу журналистов, но еще больше умных журналистов
Він шо, футбол не дивився!!! Михавко поставили замість Шапоренка, а Сирота став на свою позицію. Дячук вийшов замість Кабаєва . Єксперди....