3 березня 2024 22:22

Ерік тен Хаг - після поразки від "Манчестер Сіті": "Гравці віддали все"

Менеджер "Манчестер Юнайтед" Ерік тен Хаг, в цілому, задоволений грою команди у матчі з "Манчестер Сіті", який вони програли. "Червоні дияволи" поступилися на "Етіхад Стедіум" з рахунком 1:3.


"Гравці віддали все. У нас на полі було два гравці, які не грали на 100 відсотків - Джонні Еванс і Маркус Решфорд, але вони, як і команда віддали все. Гра дуже хороша. Звичайно, ми розчаровані рахунком.


Вони билися разом, але гра також хороша. В інший день ми могли б виграти цю гру. Невелика перевага. Це правда. Решфорд пройшов, і ми можемо забити другий гол, Гарначо пройшов, і ми можемо забити другий гол, але в обох моментах нас обіграли.


План пройшов добре. Вся честь Сіті. Те, як ми захищалися, було хорошим. План полягав у тому, щоб Бруно мав вільну роль і намагався відвести гравців позаду. Бруно дуже розумний гравець.


У нас була одна погана гра, і це було минулого тижня [проти Фулхема]. З цього року ми прогресуємо, ми повертаємо очки. Є багато ігор, і кожен може перемогти кожного. П'яте місце також може бути місцем для Ліги чемпіонів, тому ми повинні боротися за це!"


"Манчестер Юнайтед" посідає 6-те місце в АПЛ. У наступному турі команда зустрінеться з "Евертоном". Матч відбудеться 9-го березня.