1 березня 2024 21:39

Денис Олійник – про гол "Поліссю": "До гри говорив, що заб'ю, відчував це"

Півзахисник ЛНЗ Денис Олійник, який став автором єдиного голу у матчі 19-го туру УПЛ проти «Полісся» (1:0), поділився емоціями від гри.


– Враження дуже позитивні, кінцівка матчу така, вирвали таку перемогу, дуже задоволені, щасливі. Сьогодні порадіємо, а завтра вже почнемо готуватися до «Металіста 1925». Розслаблятися немає часу. Зараз настрій дуже хороший.

– Згадаєте, власне, ваш гол?

– Ми пішли в пресинг, Денис Бойко вибивав мʼяч, у нього трошки не вийшло, я перехопив, вже бачив, що був відкритий правий кут і просто намагався вже туди пробити. І, Слава Богу, що вийшло.

– Звісно, що фаворитом цього поєдинку вважалося «Полісся», але ЛНЗ дуже сміливо себе почував. Видно було, що впевнені у власних силах.

– Я вважаю, що у нас дуже хороша команда я був впевнений, що ми можемо сьогодні перемогти, я відчував це й у роздягальні, що команда вірить у себе. Була позитивна енергетика, ми зробили правильні висновки після поразки з «Кривбасом» (0:3). Я вважаю, що сьогодні була рівна гра. Десь може трошки у другому таймі «Полісся» нас перегравало, але ми виграли й Слава Богу, що так вийшло.

– У «Полісся» відбулася вимушена кадрова ротація. Зіграла вам на руку відсутність Макуана та Будківського?

– Це ключові гравці у «Полісся», дуже важливі для них. Авжеж, я думаю, що це десь зіграло на нашу користь. І Будківський, і Макуана дуже якісні гравці, які роблять різницю, тому це десь зіграло на нашу користь.

– А ви відчували, що сьогодні зможете відзначитися?

– Я сьогодні до гри казав, що забʼю. Я відчував це і налаштовував себе на те, щоб вийти та допомогти команди перемогти, – сказав Олійник.


Фото - ФК ЛНЗ