28 лютого 2024 19:20

Агент Жоржинью розповів, до якого клубу Серії А може перейти його клієнт

Півзахисник «Арсеналу» Жоржіньо після закінчення цього сезону може повернутися до Серії А, повідомив агент футболіста Жоао Сантос. Раніше хавбек уже грав за «Наполі» з 2014 до 2018 року.


«Він більше підійшов би «Лаціо» через присутність тренера Саррі, який дуже добре знайомий із якостями Жоржіньо. Але ми також замислюємося і про «Юве», який має чудового спортивного директора — Крістіано Джунтолі, з яким мій клієнт співпрацював під час виступу за «Наполі».


Я не думаю, що варіант із «Ромою» реалістичний, бо у нас із ними ніколи не було контактів. Щодо бажання будь-якого футболіста, то кожен хотів би грати за «Мілан» та «Інтер», — наводить слова Сантоса Football Italia.


Жоржіньо виступає за «Арсенал» із січня минулого року. Цього сезону півзахисник провів за «канонірів» 23 матчі у всіх турнірах, у яких відзначився одним голом та однією результативною передачею. Контракт гравця з лондонським клубом діє до кінця червня цього року. Орієнтовна вартість футболіста, за даними інтернет-порталу Transfermarkt, – 15 млн. євро.