28 лютого 2024 10:35

"Бог все бачить. Ймовірно, він травмував суддю". Кроос про матч із "Севільєю"

Тоні Кроос висловився про суддівство у матчі «Реала» та «Севільї».


Мадридський клуб здобув перемогу з рахунком 1:0 у 26-му турі Ла Ліги. Матч обслуговувала бригада арбітрів під керівництвом Ісідро Діаса де Мери. У зв'язку з травмою у другому таймі обов'язки головного судді перейшли до Карлоса Фернандеса Буерго.

«Я десь прочитав: «Якщо Тоні Кроос і Карло Анчелотті отримали жовті картки за суперечки, значить, щось не так, значить, щось має бути не так». Я не з тих, кому подобається сперечатися суддями під час матчу, і я ніколи цього не роблю... але це було вже надто.

Я думаю, що протягом першого тайму судді карали нас за кожну ситуацію, що межує з фолом. Навіть за ті, де фолів взагалі не було.

Що мене так розлютило в моїй ситуації, так це те, що я був за метр від суперника. Це було безумство. Я відсунувся від суперника. Я побачив, як він почав дриблінг у своїй зоні, але він просто хотів зіштовхнутися зі мною. Я навіть відсунувся, щоб він не мав особливого контакту зі мною, але суддя проігнорував це.

Бог все бачить і, мабуть, він травмував м'яз [судді]. Він справді все робив неправильно, він отримав травму у невідповідний момент. Треба сказати, що четвертий арбітр набагато кращий. Він зробив хорошу роботу», – сказав півзахисник «Реала» у підкасті Einfach mal Luppen.