27 лютого 2024 17:03

Журналiст: "Динамо" хоче футболіста профайлу праймового Мальдіні, але при цьому хоче витратити стільки, скільки коштував би Батагов, коли йому було 17 років"

Журналіст та коментатор Віктор Вацко висловився про трансферну політику "Динамо"

- Коли Палкін каже, що у них через війну не зірвався жоден трансфер іноземця, то потім дивишся і бачиш, що українські клуби лише за зимове трансферне вікно підписали 31-го легіонера. Спілкуюся практично з усіма клубами та знаю різні історії. Є ситуації, коли футболісти останньої миті дають задню. Але з "Динамо" ситуація простіша. Принаймні, я так її розумію.

"Динамо" має рівень команди. Рівень гравців. За мірками сучасного українського футболу, я вважаю його високим. На мою думку, новий гравець має посилити команду. Бути вищим за рівнем своїх конкурентів. Це стосується не лише "Динамо". Це суть трансферної роботи будь-якого клубу.


У мене склалося таке враження, що останнім часом кияни купували аби лише купити. Перріс, Рамадані... Навіщо їх купували взагалі незрозуміло. Чим брати таких, нехай краще грають свої. Зараз ні для кого не секрет, що у пріоритеті у "Динамо" центральний лівоногий захисник. Селекційна служба його шукає, обирає, аналізує. Проблема в тому, що вони хочуть футболіста профайлу праймового Мальдіні. Але при цьому хочуть витратити стільки грошей, скільки коштував би Арсеній Батагов, коли йому було 17 років. Тобто є бажання купити "Мерседес", але немає можливості. Є можливість купити козу, але немає бажання.