26 лютого 2024 08:35

Олег МОЗІЛЬ: "Порівняно з минулим матчем із "Динамо", "Металіст 1925" грав агресивніше"

Голкіпер Металіста 1925 Олег Мозіль поділився своєю думкою про домашню гру з Динамо в рамках 18-го УПЛ, яка пройшла на клубній арені київського клубу і завершилася перемогою номінальних гостей.


– Які причини поразки у грі, в якій вашій команді вдалося відкрити рахунок у самому дебюті зустрічі?

– Київське Динамо – дуже добрий суперник. Ми хотіли здобути позитивний результат, але, десь нам не вистачило фарту, десь ми підсіли наприкінці першого тайму. Гадаю, надалі ми покращуватимемо свою гру.

– Вже на 5-й хвилині Денис Гармаш відкрив рахунок у матчі, і динамівці кинулися відіграватись. Тобі доводилося багато рятувати партнерів?

– Не сказав би, що наш суперник багато створив біля наших воріт. Так, два моменти динамівці мали у першому таймі.


– Які коригування вніс Віктор Скрипник у перерві матчу?

– Ми поспілкувалися у роздягальні, наш наставник підказав, як далі грати, у другому таймі. Був звичайний, робочий підказ.


– Металіст 1925 програв по ділу?

– Я не сказав, що по грі. Зрозуміло, що ми діяли від оборони, але ми змогли забити два м’ячі. Проти Динамо це чимало. Надалі, я вважаю, нам потрібно налагодити гру в обороні.

– У грудні ви зустрічалися на цьому ж стадіоні з Динамо, і ваш суперник виграв із таким самим рахунком 4:2. Які відмінності у вашій грі були сьогодні, порівняно з тим матчем?

– Зараз ми грали агресивніше.


– Якщо згадувати контрольні ігри харківського Металіста 1925 в Іспанії та цей офіційний поєдинок, велика різниця в якості гри вашої команди?


– На зборах ми намагалися грати першим номером. Сьогодні ж після забитого м’яча ми почали грати більше від оборони. Якби рахунок довго був би не відкритий, то ми б, певен, більше атакували б. І моментів ми могли створити якнайбільше біля воріт суперника.