24 лютого 2024 23:37

Пеп Гвардіола: "Я обожнюю своїх гравців - вони супермени"

Менеджер "Манчестер Сіті" Пеп Гварідола не приховує радості від виїзної перемоги над "Борнмутом" (0:1). Але, не вперше, бідкається на дуже щільний графік.


"Я обожнюю своїх гравців - вони супермени. Вони такі хороші. Вони [Борнмут] мали сім днів на підготовку до гри, а ми завжди маємо менше. Тож коли люди кажуть, що ви граєте в однакових умовах у Прем'єр-лізі, ні, ні - у нас немає такої ж рівності, у нас набагато більше ігор, ніж у інших, і це важке місце. Вони фантастична команда, вони виграли 3:0 на "Олд Траффорд".


Ми вимагаємо занадто багато від наших гравців, але вони відповідають. Я знаю, що люди кажуть "вони заробляють багато грошей", але це занадто багато [графік]. Чесно кажучи. Але бізнес повинен продовжуватися, і мене щоразу дивує, як ми все ще існуємо. У них неймовірний характер і вони настільки конкурентоспроможні, що навіть коли вони втомлені, вони викладаються на повну.


Наші шанувальники повинні пишатися цими хлопцями. Останні 10-15 хвилин були важкими - ми виграли Требл, і люди думають, що ми повинні вигравати кожну гру 4:0, 5:0, але це не так. Ми сподіваємося, що незабаром у нас буде тиждень вихідних, щоб освіжити наші думки та ноги".


"Манчестер Сіті" продовжує брати участь у гонці за трофей АПЛ. Зараз команда на 2-му місці, з відставанням до першої сходинки у 1 очко.