23 лютого 2024 21:14
1

Що здивувало Клейтона в Україні: зізнання від провального легіонера "Динамо"

Колишній гравець «Динамо» з Бразилії Клейтон, який так і не заграв у складі київського клубу, розповів, що найбільше здивувало його в Україні. Як виявилось, він шокований раціоном харчування українських футболістів.

«У Бразилії ми завжди перед тренуваннями їли дуже багато пасти. Це давало нам можливість нарощувати м'язову масу, ставати сильнішими, краще виступати на полі. А тут, на мій подив, хлопці їдять дуже багато супу і при цьому залишаються досить сильними.

Я дивлюся на Попова, на інших хлопців... Ми сидимо з Жерсоном, він мене питає: «Як це вони їдять стільки супу і залишаються такими сильними? Їм що туди в суп кладуть?». Ось такі жарти у нас були».

І чому це Клейтон провальний? У яких матчах він провалився? За основу зіграв кілька хвилин і встиг зробити гольову передачу. А за молодняк грав дуже пристойно, виділявся технікою. Провальними можна назвати селекцію клубу і мабуть тренерів, які або не змогли використати потенціал Клейтона, перевірити його в іграх, або тут було щось закулісне. Скільки вже було таких легіонерів в Динамо, що практично не грали: Алессандро, Ірімія, Отальваро, і ще пара десятків, не менше.