22 лютого 2024 21:03

Маттеус: "Тухелю не слід було тримати Теля на лаві запасних, адже у нього є ДНК клубу"

Екс-півзахисник збірної Німеччини та «Баварії» Лотар Маттеус вважає, що головний тренер мюнхенського клубу Томас Тухель припустився помилки, виділяючи невелику кількість ігрового часу 18-річному вінгеру Матісу Телю.

«Я нічого не маю проти Томаса Тухеля, просто іноді його думкою про гравців та їхні позиції відрізняється від мого. На мій погляд, не слід залишати Теля на лаві запасних до останніх хвилин. Для мене Тель – це гравець, у якому є ДНК «Баварії». Йому не вистачало ігрового часу, починаючи зі старту сезону, коли він забивав багато голів, виходячи на заміну», - наводить слова Маттеуса Bayern & Germany у соцмережі Х (раніше Twitter).


Нагадаємо, в нинішньому сезоні Тель взяв участь у 28 матчах у всіх турнірах, у яких він відзначився шістьма голами та чотирма результативними передачами. Загалом вінгер провів на полі 736 хвилин. Діюча трудова угода гравця з клубом розрахована до літа 2027 року. Згідно з інформацією, представленою на порталі Transfermarkt, ринкова вартість футболіста становить €50 млн.