21 лютого 2024 22:53

Маттеус про "Баварію": "Команді не вистачає лідерів - є Нойєр і Кейн, але хто головний в обороні, хто бос у півзахисті? Здається, у всіх его на передньому плані"

Лотар Маттеус вважає, що у складі "Баварії" не вистачає лідерів.


«Так, тренер несе відповідальність і приніс багато занепокоєння. Якщо подивитись рівень окремих гравців, вони не показали себе з кращого боку. Можливо, вони надто багато уваги приділяють собі та замало – команді та партнерам. Здається, кожен ставить на передній план власне его.

«Баварія» – команда, яка хоче не лише досягати успіху, а й грати у привабливий футбол. Але де ж лідери у цій команді? Мануель Нойєр – один із них, він у воротах, Кейн – нападник, який прийшов півроку тому і вже став обличчям «Баварії». Але хто є лідером оборони? Хто бос у півзахисті? Здається, бракує явних лідерів.

Цього сезону все складається не так, як раніше. Незважаючи на те, що команда набрала багато очок, що в інші роки було б навіть підозрілим, загальна результативність «Баварії» навіть з урахуванням перемог не дотягує до рівня, який ми бачили багато років до цього», – сказав колишній гравець «Баварії».