20 лютого 2024 16:02

'Петі про Хаві: "Він постійно скаржиться - на суддю, на гроші, на те, що гравці не у формі і не викладаються на 100%. Каже, що його не цінували: така плата за керівництво топ-клубом"

Еммануель Петі розкритикував Хаві за постійні скарги.


«Хавi останні кілька місяців стогнав і скаржився на багато речей – на суддю, на гроші, на те, що деякі гравці не у формі і не викладаються на 100%. Він постійно намагається знайти різні пояснення для складного сезону, що вони переживають.


Він сказав, що його не цінували: така плата за те, що ти керуєш великими клубами. Анчелотті пройшов через те саме в «ПСЖ». Є так багато великих тренерів із відмінним послужним списком, так багато титулів, але раптово вітер міняється. Все вже не так, як раніше. Такою є ціна, яку доводиться платити, коли хочеш тренувати топ-клуб. Все просто.


У вас так багато провідних гравців, які травмовані тижнями та тижнями, і тижнями та тижнями, що це дуже тривожно. Коли я бачу Дембеле тут, у «ПСЖ» він зовсім не травмований. По суті він приїхав до «ПСЖ» і не отримує жодних травм. Він завжди був травмований. Я гадки не маю, що відбувається з медичним персоналом, з тренуваннями, просто не уявляю», – сказав колишній гравець «Барселони» та збірної Франції Еммануель Петі.