19 лютого 2024 16:52

Пау Лопес: "Ми не заслуговуємо права носити футболки "Марселя" - усе скінчено"

Голкіпер "Марселя" Пау Лопес різко відреагував на вчорашню поразку від "Бреста". Зазначимо, Пау Лопес не брав участі у грі через дискомфорт у литковому м'язі, проте не зміг стримати злість після програшу "Бресту" (0:1) у 22-му турі чемпіонату Франції.


- Ми не заслуговуємо права носити футболки "Марселя". Усе скінчено. Більше ніяких виправдань, досить. Ми самі влипли в це лайно і тепер повинні взяти все у свої руки. Попереду ще три місяці сезону, і вони будуть дуже важкими. Потрібно бути чесними. Уперше відтоді, як я прийшов у "Марсель", я думаю про те, що ми не гідні носити цю форму. Колишні гравці, такі як Стів Манданда і Дімітрі Пайєт продемонстрували, як це потрібно робити. Нам варто взяти все у свої руки.

Можна говорити про футбол, повторювати по п'ять-шість разів одне й те саме, але я втомився міркувати і виправдовуватися. Я сказав про це в роздягальні, ми всі в одному човні, вистачить виправдань. Я не хочу, щоб хтось говорив: "у мене там-то болить, я не хочу грати...". Досить. Якщо в нас такий менталітет, нам усім варто піти, ми не можемо продовжувати тут грати. Це не може так тривати, місто на це не заслуговує, президент на це не заслуговує, ніхто на це не заслуговує, - заявив Лопес.

Нагадаємо, "Марсель" - суперник "Шахтаря" в плей-оф Ліги Європи (перший матч – 2:2, другий поєдинок – 22 лютого). Зазначимо, сьогодні, 19 лютого з’явилася інформація про відставку головного тренера "Марселя" Дженнаро Гаттузо.