13 лютого 2024 19:28

Колишній хавбек "Динамо" змінить команду: українець близький до переходу в клуб зі Словаччини

Якщо не станеться нічого непередбачуваного, Ігор Харатін незабаром попрощається з варшавською Легією. Український півзахисник опиниться у Словаччині.


Ігор Харатін вважається одним із найгірших трансферів Легії за останні роки. Представник України перебрався до Польщі у 2019 році з Ференцвароша. Варшавський клуб виклав за нього 900 тисяч євро.

На даний момент півзахисник зіграв у 25 матчах та забив один м'яч. Однак цього сезону він не грає жодної ролі в команді і переведений до резервного складу.

При цьому передбачалося, що Харатін попрощається з Легією лише влітку, оскільки контракт діє до 30 червня 2024 року. Тепер же, зважаючи на все, відбудеться зворотне.

За інформацією сайту Nemzeti Sport, футболіст близький до переходу в ДАК 1904 року з міста Дунайська Стреда. Легія не перешкоджатиме такому переходу.

Вищезгаданий портал стверджує, що 29-річний футболіст уже пройшов медичні тести, перш ніж словаки завершать угоду. Офіційне оголошення про трансфер очікується у найближчі кілька днів.

В даний час ДАК 1904 посідає шосте місце в турнірній таблиці. Відставання від лідируючого Слована із Братислави становить 16 очок.

Раніше контракт із ДАК 1904 року підписав український захисник Тарас Качараба.

Харатін є вихованцем "Динамо", але провів за його основну команду лише одну гру.

За збірну України футболіст зіграв чотири матчі.