6 лютого 2024 14:24

Массиміліано Алегрі: "У "Юве" змінилося 15 гравців за 2 роки, знизився середній вік. Моя позиція не пріоритет, важливо, щоб футболісти зберігали спокій"

Массиміліано Алегрі вважає, що «Ювентус» успішно проводить омолодження складу.


Минулої неділі «Ювентус» поступився «Інтеру» з рахунком 0:1 у матчі Серії А і відстав від «нерадзуррі» на чотири очки у турнірній таблиці.

«Я маю ще рік за контрактом, і я вважаю, що моя позиція не пріоритет. Найважливіше, щоб гравці зберігали спокій, бо провели гарний матч.

З того часу, як я повернувся, у команді змінилося 15 гравців, знизився середній вік складу. Клуб зробив серйозний внесок у розбудову команди, яка зможе грати в Лізі чемпіонів, і яка, як мені сказали три роки тому, стабільна. Тому за останні два роки ми змінили 15 гравців, і минулого року, попри все, потрапили до зони Ліги чемпіонів.

Ми зробили те, що мали зробити, і намагаємося досягти успіху ще раз цього року. Перепрошую за цю поразку, нам безперечно потрібно почати знову вигравати, починаючи з матчу з «Удінезе», – сказав головний тренер «Ювентуса» в інтерв'ю Sport Mediaset.