6 лютого 2024 11:14

Гуті про Хаві: "Він не був готовий до роботи в "Барсі". Йому легше сказати, що судді допомагають "Реалу", ніж припустити, що його команда погано грає"

Гуті вважає, що Хаві не був готовий тренувати "Барселону".


«Маючи чудовий склад, він мало витяг зі своїх гравців. Такою є реальність. Хороший тренер підлаштовується під гравців, які мають.

Хаві не був готовий до роботи у «Барселоні». Він думав, що все буде дуже просто, але ні. Отримати ліцензію в Катарі та працюєш на матчах, куди приходить по 300 осіб – не те саме, що бути на лавці «Барселони».

Є люди, які більш підготовлені, а є ті, хто має попрацювати в інших командах, щоб набратися досвіду та опинитися у великому клубі, чи то Хаві, чи будь-який інший тренер. Я вважаю, що Хаві – добрий тренер для «Барселони» та для будь-якої команди.

Думаю, що Хаві хоче приховати все, чого не робить на полі його команда, коментарями про суддівство. Мені здається, що йому так легко. Припустити, що його «Барселона» грає погано або перебуває не на бажаному рівні, для нього складніше, ніж сказати: «Річ у тому, що судді благоволять «Реалу».

Вважаю, що за 38 турів судді в одному матчі можуть допомогти вам, а в іншому нашкодити. Не думаю, що є упередженість щодо «Реала», «Барселони» чи іншої команди.

Я ніколи не бачив, щоб тренер говорив: «Сьогодні нам допомогли, ми не мали заробити ці три очки», – сказав колишній гравець «Реала» Гуті в ефірі El Chiringuito.