3 лютого 2024 10:27

"Проводить жалюгідний час": в Іспанії винесли сумний вердикт екс-форварду "Динамо"

Іспанське видання опублікувало матеріал присвячений нападнику національної збірної України Роману Яремчуку, який наразі виступає за Валенсію.


У суботу, 3 лютого, буде зіграно поєдинок 23-го туру іспанської Ла Ліги між Валенсією та Альмерією. Початок зустрічі о 15:00 за Києвом.


Напередодні цього матчу видання DeporteValenciano опублікувало статтю присвячену нападнику «летючих кажанів» Романові Яремчуку, підбивши проміжні підсумки.


«Яремчук проводить жалюгідний час у Валенсії, нападник не зовсім вписався в команду Барахи, попри тривалий процес адаптації. Роман прибув до Валенсії після складного періоду у футболі, сподіваючись знайти правильний шлях в іспанській Ла Лізі, щоб виправити свою кар'єру.


Очевидно, що його підписання не породило надто великих очікувань, але гравець заслуговував на кредит довіри».


У виданні зазначили, що за кілька місяців після переходу 28-річного українського форварда до Валенсії його результативність не зазнала прогресу.


«З моменту його приїзду минуло кілька місяців, Яремчук грав з перервами, а коли виходив на поле, то не відзначався особливою результативністю.


За цей час він зміг забити лише один гол у чемпіонаті, і найгірше те, що після свого дебюту проти Сельти він не зміг покращити свою статистику, попри хорошу гру Валенсії. Його гра була протилежною еволюції Уго Дуро».


Додатковою перепоною для того, аби розкритися у Валенсії для Яремчука може стати трансфер іспанського нападника Севільї Рафи Міра.


«У Яремчука є майже півсезону, щоб виправити свою невтішну форму, і він цілком може зіткнутися з більшою конкуренцією, якщо Рафа Мір врешті-решт приїде на «Месталью».


Валенсія не зовсім правильно підбирає своїх атакувальних гравців, і Яремчук є найкращим прикладом цього: українцю важко вписатися в команду».