2 лютого 2024 19:14

Грінвуд та "Хетафе" не хочуть ескалації ситуації з Беллінгемом. Хавбек "Реала", можливо, назвав Мейсона "ґвалтівником"

Мейсон Грінвуд і «Хетафе» не хочуть роздмухувати скандал через слова Джуда Беллінгема.


Раніше повідомлялося, що Беллінгем назвав Грінвуда «ґвалтівником» під час перенесеного матчу 20-го туру з «Хетафе» (2:0). Ла Ліга звернеться до експерта у читанні по губах, щоб з'ясувати, чи називав хавбек «ґвалтівником» вінгера, орендованого у «Манчестер Юнайтед». Королівська іспанська футбольна федерація (RFEF) може покарати гравця "Реала".


Ла Ліга підтвердила отримання скарги від «Хетафе» та намір провести розслідування. "Реал" відмовився від коментарів.


«Вчора «Хетафе» передав скаргу до інспектора матчу. Ла Ліга, як вона завжди робить у таких випадках, запросила звіт експерта з читання з губ, щоб розслідувати це питання та діяти на основі того, що буде доведено», – йдеться у заяві Ла Ліги.


За даними журналіста The Athletic Гільєрмо Раї, сам Грінвуд та «Хетафе» не збираються загострювати ситуацію. Їхня позиція така: «Все, що відбувається на полі, залишається на полі».


Нагадаємо, у жовтні 2022-го Грінвуда заарештували за порушення умов застави: він контактував із дівчиною, яка звинуватила його у зґвалтуванні.


На початку лютого 2023-го поліція Великого Манчестера повідомила, що з Грінвуда знято всі звинувачення. Влітку у футболіста та дівчини, яка звинуватила його у зґвалтуванні, народилася дитина.