29 січня 2024 22:04

Хаві та його штаб не відчували підтримки у "Барселоні". Тренер планував оголосити про звільнення в лютому, але не хотів повторити долю Кумана

Хаві не відчував підтримки з боку керівництва «Барселони».


Після поразки від «Вільярреалу» (3:5) головний тренер «блауграни» оголосив, що покине клуб у червні.

За інформацією Cadena SER, Хаві задумався про звільнення з «Барселони» ще напередодні Різдва і планував оголосити про своє рішення перед першим матчем з «Наполі» у Лізі чемпіонів. При цьому Жоан Лапорта не знав про його плани до екстреної наради після поразки від «Вільярреалу».

Повідомляється, що Хаві вирішив оголосити про свій відхід раніше, ніж планував, оскільки не хотів повторити долю Роналда Кумана. Крім того, тренер відчував втому і вважав, що не хоче страждати, оскільки робота в «Барселоні» більше не приносила йому задоволення.

Також стверджується, що Хаві та його тренерський штаб не відчували підтримки клубу у деяких аспектах. Головний тренер розумів, що команда не зможе боротися за всі трофеї в нинішньому сезоні, незважаючи на запевнення Лапорти, а також не був упевнений, що ситуація зміниться в майбутньому, оскільки «Барселона» зазнає фінансових труднощів.