27 січня 2024 19:49

Публічний інвестиційний фонд Саудівської Аравії не хоче нічого чути про повернення Бензема в Європу – такий сценарій буде розцінений як крок назад

Публічний інвестиційний фонд (PIF) Саудівської Аравії не хоче нічого чути про можливе повернення Каріма Бензема в Європу, повідомляє L'Equipe.


Головне невдоволення нападника полягає в тому, що він хоче грати в більш конкурентній середі.


«Карім хоче набрати гравців свого калібру», — повідомив виданню один зі співрозмовників у Джидді. Нападник вимагає підсилення складу за всіма напрямками, як це було зроблено в «Аль-Хілалі».

Крім того, він вважає, що «Аль-Іттіхад» міг поцікавитися його думкою щодо наступника Нуну Ешпіріту Санту, яким в підсумку став Марсело Гальярдо.


Керівництво «Аль-Іттіхада» своєю чергою вважає, що робить все можливе, щоб футболіст мав найкращі умови. Невдоволення гравця було почуто і PIF, який намагається вирішити та заспокоїти ситуацію перед відновленням чемпіонату.

Водночас фонд абсолютно не хоче нічого чути про повернення Бензема в Європу, оскільки такий сценарій буде розцінений як крок назад людьми, які керують футбольними справами, і яким і так доводиться стикатися з критикою від інших відомих гравців, які переїхали до чемпіонату минулого літа.

Одним з варіантів може бути перехід Бензема в інший саудівський клуб, задля цього PIF вже провів переговори з керівниками інших великих команд країни, щоб з'ясувати їх можливості та ступінь зацікавленості у нападнику.


Нагадаємо, влітку минулого року «Аль-Іттіхад» підписав не тільки Бензема та Канте, але й Фабіньйо, Жоту та Луїса Феліпе.


«Аль-Хілаль» своєю чергою підсилився Неймаром, Малкомом, Рубеном Невешем, Александром Митровичем, Сергієм Милинковичем-Савичем, Каліду Кулібалі та Яссіном Буну.