26 січня 2024 13:08

Ігор ГРИЩЕНКО: "Ребров будував вертикаль збірної з підписання контракту, а тепер отримав офіційний статус та можливості"

Новий генеральний секретар УАФ Ігор Грищенко розповів про плани команди на роботу з національними збірними.


«Безумовно національні збірні – це один з пріоритетів діяльності УАФ, тому що це обличчя і асоціації, і держави, тому на цьому завжди робився і буде продовжувати робитись головний акцент.

Тому одним із віцепрезидентів організації став Сергій Станіславович Ребров, головний тренер національної збірної, який вже почав з моменту підписання контракту вибудовувати цю вертикаль збірної. Тепер він отримав офіційний статус та можливості це здійснювати як віцепрезидент асоціації. Нам дійсно необхідно зробити структуру збірних, вертикаль збірних і відбудувати інститут національних команд, починаючи від збірних U-15, U-16 і закінчуючи національною збірною.

До того ж на нас в цьому році очікує історична подія – вперше збірна з футболу буде брати участь на Олімпійських іграх, тому також ми будемо дуже тісно співпрацювати з НОК стосовно підготовки та участі нашої команди в Іграх в Парижі», - сказав Грищенко в ефірі «Суспільне Новини».