23 січня 2024 15:50

Джерело: "Динамо" не може домовитися із "Чорноморцем" щодо трансферу Брагару

Півзахисник «Чорноморця» Максим Брагару, у якого через пів року закінчується контракт із одеситами, влітку стане гравцем «Динамо». Гравець вже підписав попередній контракт із столичним клубом, який набере чинності 1 липня 2024 року.


За інформацією Sport.ua, «Чорноморець» хоче отримати за свого гравця в районі 500 тисяч доларів та залишити його до кінця сезону на правах оренди. Однак «Динамо» готове заплатити компенсацію в районі 300-350 тисяч або ж чекати літа та підписати Брагару в якості вільного агента. В такому випадку компенсація за виховання гравця, яку «Динамо» має заплатити одеситам, буде менше 500 тисяч доларів.


Зараз Брагару перебуває у Туреччині на зборах «Чорноморця». Максим пропустив всі три поєдинки команди Романа Григорчука. Офіційна причина - заліковує пошкодження, яке отримав ще восени. Не офіційно - Брагару не буде грати поки клуби остаточно не домовляться між собою.


Окрім «Динамо», Брагару цікавився «Рух». Однак львів’яни пропонували за гравця гроші не більші, ніж «Динамо». Та й Брагару віддав перевагу варіанту із переходом в «Динамо».


Фото - УАФ