20 січня 2024 12:09

Проти екс-гравця "Ювентуса" порушено справу з двох злочинів

Прокуратура Нідерландів порушила справу проти колишнього півзахисника туринського «Ювентуса» Мохаммеда Іхаттарена, який нині виступає за празьку «Славію» за двома злочинами. Про це повідомляє AD.


За інформацією джерела, однією частиною справи став напад Мохаммеда на свою дівчину у лютому 2023 року, після чого вона звернулася до поліції, а 21-річного футболіста заарештували. Незабаром після цього вона захотіла відмовитися від своїх свідчень, а пізніше 2023 року пара одружилася. Інший злочин, за який переслідують Іхаттарена, - це «спроба підбурювання до погроз». Дата суду у справі футболіста ще не оголошена.


Футболіст дебютував за першу команду ПСВ Ейндховен у віці 16 років. Після завершення етапу кар'єри в ПСВ він намагався відновити кар'єру в «Ювентусі», «Сампдорії» та «Аяксі». Останній матч Іхаттарена відбувся у липні 2022 року, коли він двічі забив гол за "Йонг Аякс" у товариському матчі з німецьким "Падерборном". У «Славію» півзахисник перейшов у грудні 2023 року.

Інтернет-портал Tramsfermarkt оцінює ринкову вартість гравця в €300 тис. Зазначимо, що у грудні 2019 року ціна Мохаммеда становила €22 млн.