20 січня 2024 11:58

"Жодного разу не було бажання послати все до біса". Тоуні - про свою дискваліфікацію

Нападник «Брентфорда» Айван Тоні поділився емоціями від завершення своєї восьмимісячної дискваліфікації, яку він отримав у травні 2023 через порушення регламенту про ставки.

«Я ніколи не сумнівався, що повернуся і хотів бути впевненим, що на поле повернеться інший Айван. Мені стало трохи шкода себе, але це минулося. Немає часу шкодувати себе. Але є певні речі, які я маю зробити, які я маю довести.


У мене не було спокуси сказати: «Хай пішли ви всі до біса». Навпаки, є люди, які виборюють своє життя, які не знають, де вони готуватимуть собі їжу завтра. Для мене це було лише те, що я не міг грати у футбол, що в деякому сенсі є розкішшю. Спочатку я був засмучений, але життя на цьому не закінчується», - наводить слова Тоні Daily Mail.


27-річний нападник виступає у складі "Брентфорда" з початку сезону-2020/2021. За цей період він взяв участь у 124 матчах у всіх турнірах, у яких відзначився 68 голами та 21 результативною передачею. Діюча трудова угода гравця з клубом розрахована до літа 2025 року. Згідно з інформацією, представленою на порталі Transfermarkt, ринкова вартість футболіста становить €35 млн.