19 січня 2024 08:01

Анчелотті про 2:4 від "Атлетіко": "Реал" віддав усі сили, мені нема в чому дорікнути гравцям. Вінісіус провів дуже добрий матч"

Карло Анчелотті прокоментував виліт «Реала» з Кубка Іспанії.


"Мадрид" на виїзді поступився "Атлетіко" з рахунком 2:4 за підсумками додаткового часу.

- Ми віддали всі сили, мені нема в чому дорікнути гравцям. Це дербі, воно було таким, як усі дербі.

Вінісіусу було складніше грати у першому таймі, але у другому він грав ключову роль, постійно погрожував воротам суперника та провів дуже гарний матч.

Не хочу аналізувати дії окремих футболістів. За нічийного рахунку ми могли краще контролювати гру. Десь не треба було форсувати ситуацію – це гріх молодості.

"Реал" опинився в менш вигідному становищі, ніж "Атлетіко", тому що вони могли готуватися до гри тиждень [після вильоту у півфіналі Суперкубку Іспанії]. Але наша команда боролася і не виглядала втомленою. Мені не здалося, що у додатковий час ми просіли з фізики.

Ми надійно граємо у захисті у Ла Лізі, у кубках – менш надійно. "Атлетіко" забиває багато голів, особливо на своєму полі. Ми пропускали, але ми також багато забили "Атлетіко".

– Вінісіус отримав жовту за суперечки із суддею.

– Поступово він усьому навчиться. Це був дуже рівний та гарячий матч. було дуже багато дуелей. У якісь моменти такі речі зрозумілі, – сказав головний тренер "Реала" Анчелотті.