12 січня 2024 13:40

"Інтерес з боку інших клубів є": у "Лудогорцi" висловилися про майбутнє захисника збірної України

Виконавчий директор Лудогорця Ангел Петричев висловився щодо ситуації з українським захисником клубу Ігорем Пластуном, який не поїхав з командою на передсезонні тренувальні збори в Туреччині.

Ангел Петричев пояснив, чому Ігор Пластун не доєднається до своїх партнерів по Лудогорцю на зборах в Туреччині. Вся справа у рішенні головного тренера.


«Причини відсутності Пластуна в групі гравців, яка їде на збір до Туреччини, суто спортивно-технічні. Це група, яку сформував наш головний тренер, до неї увійшли ті футболісти, яких він хоче бачити на майбутньому зборі. Це і є відповідь».


Виконавчий директор заявив, що у клубі нормальне відношення до українця і жодних проблем із ним немає. Також Петричев прокоментував чутки щодо можливого трансферу Пластуна.

«У нас нормальні стосунки з Пластуном. Інтерес до нього з боку інших клубів є. А як усе розвиватиметься — на те тільки воля божа. Я чув чутки, що Пластун може посилити софійський ЦСКА, але наразі пропозиції від цього клубу в офісі Лудогорця немає. Якщо ж така пропозиція надійде, ми її розглянемо», — наводить слова Петричева БНТ.