11 січня 2024 18:23

Каррагер запропонував Невілу взяти Мессі, а не Вінісіуса до їхньої команди 2023 року: "Віні грає за "Реал" у блазнівській лізі, у них легкі суперники"

Колишній захисник "Ліверпуля" та колишній захисник "Манчестер Юнайтед" складали символічну збірну 2023 року для футбольного симулятора EA Sports FC 24.


Вони обрали схему 4-3-3 і зійшлися на 10 із 11 кандидатур: Аліссон, Трент Александер-Арнолд (обидва – «Ліверпуль»), Кім Мін Чже («Баварія»), Рубен Діаш («Манчестер Сіті»), Федеріко Дімарко («Інтер»), Джуд Беллінгем («Реал»), Родрі, Бернарду Сілва (обидва – («Манчестер Сіті»), Кіліан Мбаппе («ПСЖ»), Ерлінг Холанд («Манчестер Сіті»).


Через останню кандидатуру в команду, на місце флангового нападаючого, Каррагер і Невілл посперечалися.

Джеймі пропонував увімкнути Ліонеля Мессі: «Він володар «Золотого м'яча». Він кращий. Він виграв чемпіонат світу за тиждень до 2023 року – і тому не увімкнений, але цей хлопець [Невілл] хоче включити де Брюйне, який пропустив чотири місяці. Давай, чувак!


«Команда року EA – за 2023-й, ЧС був у 2022-му, якби турнір був у 2023-му, то Мессі був би тут. Але це не так. А 2023-го Мессі вилетів із «ПСЖ» з Ліги чемпіонів, а потім грав за «Інтер Майамі» у МЛС.


Мій вибір – Вінісіус Жуніор. Його гра в "Реалі" сенсаційна. Ми всі любимо Мессі, і він вражає, але ми не можемо вибрати його через те, що він зробив у 2023 році», – сказав Невілл.


«Я обираю Мессі і за те, що він зробив у МЛС, він забивав неймовірні голи. А що зробив Вінісіус? – відповів Каррагер.

"У нього 18 голів і 17 гольових передач - він взяв участь у 35 голах у 44 матчах", - пояснив Невілл.


«Він зробив це у складі «Реала» у блазнівській лізі. Що "Реал" виграв? Вони навіть Ла Лігу не виграли», – сказав Каррагер.


"Думаєш, за "Реал" легко грати?" – запитав Гарі.

«Я цього не казав. Я думаю, вони грають проти легких суперників», – заявив Джеймі.


У результаті Вінісіус став 11-м гравцем у їхній символічній збірній.