11 січня 2024 10:22

Клопп - про Нуньєса: "Не знаю, як пояснити ситуацію з Дарвіном і його реалізацією"

Головний тренер "Ліверпуля" Юрген Клопп прокоментував виступ Дарвіна Нуньєса в півфінальному матчі Кубка англійської ліги з "Фулхемом" (2:1).


"Він видатний. Перший рік він адаптувався, але вже грав добре. Він би вийшов у стартовому складі сьогодні ввечері, але в минулій грі в нього були судоми. Прибрати Дарвіна і Коді з лави запасних - це правильна зміна під час матчу.


Хлопці, які вийшли на заміну, дійсно якісні. Я не знаю, як пояснити ситуацію з Дарвіном і його реалізацією. Йому дуже не щастить у завершенні. Він усе робить правильно, але іноді не забиває. Однак він усе одно досягає своїх цілей і відмінно грає на команду", - наводить слова Клоппа Liverpool Echo.


Нагадаємо, уругвайський нападник не потрапив до стартового складу "Ліверпуля" на матч із "Фулхемом", але вийшов із лави запасних на 56-й хвилині за рахунку 0:1 на користь "дачників".


Гравець відзначився двома результативними передачами на Кертіса Джонса і Коді Гакпо, завдяки чому мерсисайдці здобули домашню перемогу в першій грі двоматчевого протистояння.


Зустріч-відповідь півфіналу Кубка англійської ліги відбудеться в Лондоні 24 січня.


У нинішньому сезоні Дарвін Нуньєс зіграв у всіх турнірах за "Ліверпуль" у 30 матчах, у яких забив вісім голів і віддав 10 результативних передач.