6 травня 2024 22:24

Мерсон про АПЛ: "Тільки "Фулхем" може завдати "МанСіті" складнощів. Я не дав шансів "Арсеналу" після поразки від "Вілли" – зараз не можна програвати"

Пол Мерсон оцінив шанси "Арсеналу" на перемогу в АПЛ.


«Арсенал» набрав 83 очки у 36 матчах і лідирує у таблиці. В активі «Манчестер Сіті» 82 бали у 35 іграх.

«Я вже раніше казав: лише матч із «Фулхемом» може завдати «Манчестер Сіті» складнощів. Які шанси має «Тоттенхем»? Які шанси у «Вест Хема»? Лише один матч [з «Фулхемом»].

"Фулхем" зіграв 0:0 проти "Брентфорда". Якщо "Манчестер Сіті" заб'є, то ми не побачимо двох-трьох голів від "Фулхема". Сподіваюся, що вони забезпечать складний матч. Але, як я казав, коли "Арсенал" програв "Астон Віллі", вже тоді я не дав їм шансів.

Чесно кажучи, «Арсенал» молодці, що залишилися претендентами на титул. Вони не зробили нічого поганого, за винятком однієї гри проти теж гарної команди – але зараз не можна програвати жодного матчу!

Ось чому люди грають за великі клуби – у цьому вся різниця, всі хочуть обіграти тебе. Після цього «Астон Вілла» трималася проти «Челсі» і була обіграна «Олімпіакосом» та «Брайтоном».

"Фулхем" - останній шанс. Якщо переможе «Манчестер Сіті», все закінчиться», – сказав колишній футболіст «Арсеналу» Пол Мерсон.