8 січня 2024 20:46

Звинувачений у зґвалтуванні хавбек "Сандерленда" Даймонд визнаний невинним. Присяжні винесли вирок за 15 хвилин, гравець плакав після оголошення вердикту

Хавбека «Сандерленда» Джека Даймонда визнано невинним у зґвалтуванні.


Нагадаємо, Даймонда звинувачували у зґвалтуванні та нападі на ґрунті сексу, що трапився у травні 2022 року.


Гравець познайомився з гаданою жертвою в спеціалізованому додатку, і час від часу між ними були сексуальні стосунки за взаємною згодою. За версією звинувачення, Даймонд запросив дівчину до себе додому, і вона погодилася, давши зрозуміти, що це станеться лише для обіймів. Прибувши до Даймонда додому в піжамі та толстовці, вона залізла до нього в ліжко. Спочатку були «сексуальні дії» за згодою, проте незабаром дівчина сказала, що втомилася і хоче спати. Після цього Даймонд, як заявляється, зґвалтував її, незважаючи на протести.


Сьогодні Королівський суд Ньюкасла визнав 23-річного футболіста невинним за обома пунктами. Як повідомляє Sky Sports, присяжним потрібно близько 15 хвилин, щоб винести вердикт.


У суді півзахисник Сандерленда розповів, що дівчина сама виявила бажання зайнятися сексом, але він сказав, що не вважає це гарною ідеєю. Після цього дівчина відвернулася від нього, а потім відштовхнула, коли він спробував її втішити. Також Даймонд розповів, що сходив до туалету і повернувся до ліжка до того, як дівчина повідомила про бажання піти.


Після оголошення рішення суду Даймонд заплакав, обхопивши голову руками.


«Сандерленд» усунув півзахисника навесні минулого року після висунення звинувачень – востаннє він виходив на поле у березні 2023 року.