2 січня 2024 13:04
5

"Купа дебілів на сцені". Тренер збірної України розніс "95-й квартал" за ганебні жарти про Скадовськ

Тренер воротарів національної збірної України Рустам Худжамов вибухнув від обурення після новорічного шоу у виконанні гумористів з 95-го кварталу.


«Мене одного вкурвлює 95-й квартал?! Тупі, недоречні жарти ще починаючи з ебонітових паличок під час Революції Гідності. Про гру причандалами на роялі я промовчу ( як і про порівняння України з повією), бо це тема окремого, більш масштабного обговорення…».


Колишній воротар донецького Шахтаря не добирав надто літературних слів по відношенню до артистів. Особливо Худжамова вивів з рівноваги жарт про Скадовськ.

«Але ось ця купа дебилів на сцені, що вважають смішним назву міста Скадовськ , який зараз під окупацією і де потерпають наші співгромадяни, вони Вам як?!

І хто ці люди у залі, що сміються як не в собі? Сук*, у мене немає слів…», – написав Худжамов на своїй сторінці в соціальній мережі Threads.


Фото - ТК Футбол 1/2/3

деякі мої знайомі вже в ах##Ї від де6ілів за яких вони голосували на президентських і парламентських виборах . Але нажаль серед народу достатньо велика купа де6ілів які обирали яника і яжнєлоха і які так нічого незрозуміли
Сховати
Polissya, У тебе досить дивні паралелі , але не переживай , таких розумних багато .Сподіваюсь ти пишаєшся гетьманом , за якого напевно голосував.
Браво!
Красава
Респект Рустаму за позицію!