31 грудня 2023 16:13

Лок'єр, який переніс зупинку серця, розповів про свій стан здоров'я

Захисник Лутон Таун Том Лок'єр, який переніс зупинку серця під час матчу 17-го туру чемпіонату Англії з Борнмутом (1:1 на момент зупинки зустрічі), розповів про стан свого здоров'я.


«Просто хочу сказати, що в мене все добре, і я почуваюся добре після того, як переніс зупинку серця в Борнмуті. Причина, через яку я так добре почуваюся, пов'язана з героїчними діями гравців, персоналу, лікарів та парамедиків. Я вдячний, що у важкий момент поряд зі мною були всі ці герої. Вони врятували мені життя. Я ніколи не забуду, що вони зробили для мене.


Хоча мені й сумно, що я не граю, все одно пишаюся, коли спостерігаю за тим, як хлопці продовжують боротися без мене. Їхній бойовий дух, який я побачив у останніх матчах, дав мені стільки необхідний душевний підйом. Я зроблю все можливе для того, щоб допомогти тренеру та клубу. Ще доведеться дізнатися, як я це зроблю, оскільки в новому році мені доведеться зустрітися з фахівцями», — цитує заяву Лок'єра журналіст Фабриціо Романо в соцмережі Х (раніше Twitter).


Нагадаємо, раніше головний тренер «Лутон Таун» Роб Едвардс розповів, що перед минулим матчем з «Ньюкасл Юнайтед» (1:0) Лок'єр надіслав йому повідомлення, в якому написав, що йому вже не терпиться вийти на поле.