25 грудня 2023 17:45

Лунін і Куртуа: в Іспанії повідомили терміни відновлення голкіпера "Реалу" – скільки часу залишається у Андрія

Фото - ua.depositphotos.com


Голкіпер мадридського Реалу Тібо Куртуа продовжує своє відновлення від розриву хрестоподібної зв'язки лівого коліна. Відомо, як проходить процес його одужання.


У серпні цього року, перед початком сезону Ла Ліги, воротар Реалу Тібо Куртуа на тренуванні порвав передню хрестоподібну зв'язку лівого коліна та одночасно пошкодив меніск.


Через це клуб підписав в оренду голкіпера Челсі Кепу Аррісабалага, який буде ділити ігровий час з Андрієм Луніним до кінця сезону.


Однак, з моменту травми бельгійця пройшло вже близьки п'яти місяців і видання Defensa Сentral розповіло, як проходить відновлення Куртуа.


За інформацією джерела, Тібо одужує за дуже оптимістичним планом, працюючи над тим, щоб якомога швидше повернутися на поле.


Проте тренер Реалу по фізичній підготовці Антоніо Пінтус не хоче ризикувати воротарем та склав спеціальний план для нього, за яким бельгійцю бажано не бігати через специфіку його позиції.

Італійський спеціаліст попросив Куртуа заспокоїтися, коли з'явилася тема можливої його участі на Євро-2024. Згодом Тібо офіційно повідомив, що він пропустить турнір. Наразі він працює над тим, щоб набрати м'язову масу.


Зазначається, що голкіпер наполегливо працює над своїми рефлексами та інтуїцією, щоб не втратити ці переваги.

Метою Куртуа є участь в останніх турах нинішнього сезону Ла Ліги та повноцінне повернення у стартовий склад Реалу після чемпіонату Європи-2024.