25 грудня 2023 16:41

Гриліш – про труднощі футболістів: "Життя – це не лише гроші та слава"

Півзахисник "Манчестер Сіті" Джек Гріліш розповів про труднощі, з якими стикаються професійні футболісти.


- Чи вважаєте ви, що в деяких моментах бути футболістом важко? Ви багато чого заробляєте, але на вас чиниться великий тиск, хоча ви такі ж люди, як і решта. Як ви вважаєте, чи справді цей аспект погано розуміють люди зовні – уболівальники, журналісти, інсайдери?


- Абсолютно, згоден на 1000%. Я іноді бачив, як люди в інтернеті пишуть: "Футболісти заробляють багато грошей, у них все гаразд". Але життя… Не хочу ускладнювати, але життя – це не лише гроші та слава. Звичайно, це приємно, але ми такі ж нормальні люди із звичайними проблемами.


Якби я сидів тут і казав, що моє життя прекрасне кожен божий день, це було б брехнею, бо це зовсім не так. Я звичайна людина. Звичайно, я вдячний за те, що я роблю за своє життя. Але ми говоримо, що це не так просто, як здається. Іноді, коли ви граєте погано, вас ображають 50 тисяч людей. Ви стаєте маріонеткою, яку принижують у соціальних мережах. Але для всіх все добре, тому що ви багато чого заробляєте.

Днями дорогою додому я дивився документальний фільм про Роббі Вільямса. Він змусив мене замислитись, бо у нього, можливо, були всі гроші світу, але я побачив труднощі, з якими він зіткнувся. І іноді я впізнаю в ньому себе. Люди справді не знають, що відбувається «за зачиненими дверима», – сказав Гриліш.